Over mij

Ik ben...

...Marthy Locht

 

Na mijn opleiding Kunstwetenschappen aan de KULeuven en een aanvullende Master Cultuurbeleid aan de Universiteit Maastricht ging ik onmiddellijk aan de slag in de museumwereld. Ik specialiseerde mij in de bemiddeling tussen kunstwerken en bezoekers door middel van audio, tekst of multimedia

 

De voorbije 10 jaar schreef ik talloze audiotours, muurteksten, labels, bezoekersgidsen en teksten voor digitale tools als Medewerker Publiekswerking bij M-Museum Leuven en in bijberoep voor andere musea. Ik stond in voor de redactie, maar ook de productie ervan.

 

Na tien jaar sta ik nu op eigen benen en zet ik mijn ervaring graag in voor jouw museum. Met veel plezier verdiep ik mij in de meest uiteenlopende onderwerpen: van dieren in de kunst in de middeleeuwen, negentiende-eeuwse beeldhouwkunst tot fotografie en hedendaagse kunst.

 

Mijn streven is telkens hetzelfde, ongeacht het onderwerp: de vertaling van de (kunsthistorische) inhoud naar toegankelijke, heldere teksten en producten die geschikt zijn voor een breed publiek.  

 

Neem contact met me op voor meer informatie over mijn werkervaring. 

Contact

marthy.locht@gmail.com

tel: +32 (0)494 03 03 59

Bel

T: +32 (0) 494 03 03 59

 

  • White Instagram Icon
  • facebook
  • LinkedIn Clean

Follow me

 

© 2019 by Marthy Locht